(Video) “Laluan telah di buka. Balik la kamu kepangkuan keluarga trsayang” – Perkongsian Terbaru Ustaz Norazri Tentang Misi Pencarian Acap

Kehilangan Acap sehingga kini masih lagi menjadi msteri dan kedudukkannya masih gagal dikesan walaupun misi pencarian dilakukan setiap hari.

Pelbagai perkongsian di media s0sial dibuat oleh orang ramai sama ada yang terus berdoa supaya Acap segera ditemui dan ada juga individu-individu yang berkongsi pengalaman peribadi yang pernah berhadapan dengan situasi aneh ketika di hutan.

Tak kurang juga ada yang berkongsi pelbagai ikhtiar sama ada secara moden mahupun alternatif bagi membantu misi pencarian ini. Terbaru Ustaz Norazri Medzlan dari Pusat Rawatan Terapi As-Syifa An-Nur telah turut turun padang hari ini untuk misi pencarian Ashraf yang telah memasuki hari ke 13 hari ini.

 

Ikuti perkongsian Ustaz NorAzri di bawah:

Ketika beliau berlari-lari anak. Beliau mungkin terjatuh. Ketika beliau bangun. Beliau berada di alam lain. Ada barang peribadi beliau yang jatuh sekali. Tak pasti barang apa. Mungkin.

Antara gambar-gambar yang dikongsikan:

Doa Usaha Ikhtiar Tawakal Redha. Laluan telah di buka.. Balik la kamu kepangkuan keluarga tersayang.

Maaf saya bukan hendak menuduh kaum Tuan Hamba menyorokkan beliau, tapi sekiranya sahabat saya MUHAMMAD ASHRAF BIN SITI MAZNAH berada di alam kamu. Kami mohon agar Tuan Hamba tunjukkan beliau jalan keluar. Saya yakin Tuan Hamba tentu mempunyai ahli keluarga, bagaimana perasaan Tuan Hamba jika ahli keluarga Tuan Hamba hilang?. Bergitu yg dirasai oleh keluarga beliau. Saya dahului dgn ucapan terima kasih. Assalamualaikum..

Al-Fatihah.

Video:

Al-Fatihah

Posted by Norazri Medzlan on Wednesday, April 3, 2019

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber: Facebook Norazri Medzlan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *