Sharnaaz Ahmad ‘Unfollow’ Isteri dan Keluarga Mertua Kat Instagram?

Masih lagi menjadi tanda tanya ramai pihak mengenai isu rumah tangga pelakon berbadan sasa Sharnaaz Ahmad bersama isterinya Noor Nabila. Berikutan, sejak kebelakangan ini Sharnaaz dilihat sering memuat naik kapsyen seperti dalam keadaan sedih.

Pun begitu, tiada sebarang kenyataan dibuat oleh kedua-dua belah pihak malah mereka seakan bermain tarik tali dengan masing-masing dilihat sudah jarang memuat naik gambar berdua.

Namun seperti dapat dihidu, didapati Sharnaaz dan Nabila sebenarnya masing-masing sudah tidak lagi mengikuti (follow) antara satu lain di akaun Instagram. Mana mungkin jika tiada masalah, sampai ke tahap unfollow kerana umum sedia tahu sebelum ini pasangan itu sering berkongsi gambar bersama.

Ehh macam sesuatu jer, kenapa masing2 unfollow ?

Nabila juga dilihat unfollow akaun peribadi Sharnaaz.

Sharnaaz tak follow adik beradik Nabila jugak?

Bukan sahaja isterinya, malah Sharnaaz juga dilihat berhenti mengikuti ibu mertua, Noor Kartini dan adik beradik Nabila seperti Neelofa dan Ameera di Instagramnya.

Sungguhpun begitu, kita janganlah mudah membuat andaian selagi tidak ada sebarang kenyataan yang dibuat oleh pasangan itu. Semoga perkahwinan mereka kekal bahagia dan jika benar mereka kini mempunyai masalah diharap dapatlah ditangani dengan penuh hemah.

Komen2 net1zen..

Harini mmg kisah artis follow unfollow ke?td emma ngn syed..hebat bawangrangers 😂😂

Cite sini habis sini…
Artis sendu…malas nak komen…hahaha

Merajuk la tu..minta kena pujuk.hahah

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber : Instagram Sharnaaz Ahmad, Instagram Noor Nabila

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*