Pensyarah Tersalah Pasang Video ‘Orang Dewasa’ Guna Projektor Dalam Kelas!

Opsss, kantoi!

Seorang pensyarah lelaki melalui detik memalukan lepas dia mainkan rakaman video yang tidak sepatutnya menjadi tatapan pelajarnya dalam kelas.

Menurut Metro, kejadian tu berlaku dekat China dan pensyarah muda tersebut sepatutnya nak mainkan video untuk tontonan pelajar lepas sesi pembelajaran tamat.

Dia pun kemudian play satu video menggunakan alat projektor sebelum keluar tinggalkan kelas tu.

Rupa-rupanya tanpa dia sedar sebenarnya dia tekan playrakaman video seks!


Sumber: Metro

Pensyarah tu cuma tersedar yang dia salah mainkan video lepas terdengar bunyi kecoh datang dari kelas dan aksi p*rn tu dah jadi tontonan pelajar dia selama 30 saat! Riuh suara pelajar lelaki bersorak dan menjerit sangat jelas didengari membuatkan dia berpatah balik dan terkejut bila dapat tahu yang sebenarnya video p*rn yang tengah ditayangkan dekat skrin.

Dia pun apa lagi kan, kelam kabut lari ke arah laptop dan hentikan video lucah tapi malangnya, salah seorang pelajar dikatakan sempat merakam dan muat naik ke internet.

Sumber: Metro

Dua pelajar perempuan yang duduk dekat depan tutup muka guna buku sebab malu dengan apa yang dipertontonkan. Pensyarah tersebut pula, boleh nampak yang dia kelam kabut nak stop video tu tapi lepas beberapa saat baru dia berjaya. Tengah cuak lah kan, confirm!

Kantoi suka tengok cite dewasa eyyyy!

TONTON VIDEO:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber: lobak merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*