Pengalaman dahulu Tok Ti bertemu malaikat pada malam Lailatul Qadar

 

Ramai yang tidak tahu tentang kisah perkahwinan dan rumahtangga suka dan duka Dato Siti Nurhaliza dan Dato Khalid Mohd Jiwa yang di harungi.

Dato Siti Nurhaliza menceritakan tentang kisahnya bertemu dengan malaikat semasa menunaikan haji sekitar 9 tahun yang lalu..

Allahhuakbar!!! Kisah yang teramat istimewa yang amat jarang berlaku pada org lain yang pernah berlaku dengan kehendak-Nya…Sesungguhnya Allah maha pemurah lagi maha menyayangi.

Apa yang berlaku terhadap Dato Siti Nurhaliza dan suaminya Dato Khalid Mohd Jiwa adalah di atas kekuasaan-Nya.Hanya Dia lah saja yang memilih insan bertuah itu.semoga Dato Siti Nurhaliza dan suaminya Dato Khalid Mohd Jiwa di kurniakan anak yang soleh dan solehah dan di rahmati Allah.

Ikuti kisah menarik dan juga kenyataan dari Dato Siti Nurhaliza sendiri yang menceritakan kisahnya bersama suaminya ketika melakukan ibadah haji di dalam wawancara khas bersama Ustadz Don Daniyal Don Biyajid yang disiarkan secara langsung di tv al hijrah.

Pengalaman dan kenangan menakjubkan dari Dato Siti Nurhaliza dan suaminya Dato Khalid Mohd Jiwa yang amat menarik untuk anda yang mengikuti beliau.

Video :


sumber : Semua Video Non Stop

[VIDEO] “Aafiyah Rasa Sesuai Tak Aunty Dengan Dia?,”- Fara Fauzana Mahu Pikat Anuar Zain, Ini Reaksi Cute Anak Siti Nurhaliza!

[VIDEO] “Aafiyah Rasa Sesuai Tak Aunty Dengan Dia?,”- Fara Fauzana Mahu Pikat Anuar Zain, Ini Reaksi Cute Anak Siti Nurhaliza!
Pengacara Fara Fauzana baru-baru ini bertemu dengan Datuk Seri Siti Nurhaliza dan anaknya, Siti Aafiyah untuk sebuah program, Dbilique.

Menariknya, Fara telah bertanyakan soalan secara seloroh kepada Aafiyah mengenai hubungan ‘fantasinya’ dengan penyanyi Anuar Zain.

Video tersebut telah dimuat naik Fara di akaun Instagramnya.

“Aafiyah rasa, Aunty Fara sesuai tak dengan dgn Anuar Zain,, sesuai tak? secocok tak?”, katanya.

Menerusi video berdurasi satu minit itu, Fara dilihat ingin ‘meminta’ restu dari bayi berusia 5 bulan itu.

Aafiyah juga telah memberi respon yang comel apabila Fara mengajukan soalan tersebut.

Netizen turut terhibur dengan ‘lakonan’ Fara dan Aafiyah.

 

Wah! Bukan main ya Fara dan Aafiyah. Dua-dua comel bila mereka berikan reaksi spontan.

Video : Instagram Fara Fauzana

sumber: mediahiburan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *