Penampilan teman wanita macam Ustazah tapi kantoi dengan lelaki Lain, hati lelaki mana yang tak sedih

Apa lah maknanya sebuah perhubungan jika hilang sudah kesetiaan dan kepercayaan? Perhubungan atas dasar cinta sahaja tidak mungkin cukup dan dapat dikekalkan jika tiada 2 perkara ini.

Terbaru, seorang pengguna laman Twitter, atau lebih dikenali sebagai Faeez telah berkongsi kisahnya dicurangi oleh teman wanitanya. 5 tahun menjalin kasih akhirnya hubungan terputus di tengah jalan kerana hilangnya sebuah kesetiaan.

Faeez yang meluahkan rasa kekecewaannya setelah lama memendam rasa, bangkit semula dan menceritakan kisahnya dipermainkan oleh kekasih yang dipercayai selama ini untuk dijadikan pengajaran kepada masyarakat di luar sana.

Ikuti bebenang ini untuk kisah selanjutnya.

Perubahan perangai, mula aku-kau

Trace iphone, kata pergi tempat lain tapi…

Tak update status apa-apa…

Kalau call lagi, aku block!

Kebenaran diketahui…

Call masuk voice mail, off phone…

Trace dan pergi ambush dia dengan jantan tu

Dia update gambar rokok di status…

Time tgh follow, dia upload record lagu nasyid…guess what? Dia berhenti dekat pusat tahfiz!

Pergi dekat dia tp dia pura2 oncall, tak nampak aku…

Aku kejar kereta dia..suruh berhenti tapi…

“Ini bakal suami aku Faeez”…

Sempat selfie dengan dorang and beredar…

Kenal baru sebulan, tersuka masa bergurau dalam whatsapp

“Sebab kau selalu marah aku, aku tawar hati…”

“Sayang, ingat lah kifarah sentiasa menanti awak”

Dia tipu lagi sebelum balik, bawa laki pg kg

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber: Twitter Faeez via ekisah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*