Pegang Gentel dan Lumur Taik Challenge Jadi Tular Di Media Sosial. Mau Try?

Mungkin kita dah biasa dengar challenge-challenge yang ada di media sosial seperti Kiki ChallengePlanking ChallengeFalling Stars Challenge dan banyak lagi lah, kalau nak senaraikan memang penuh nanti.

Challenge ‘Tak Masuk Akal’

Sumber : Facebook

Sumpah korang, admin yang tulis ni pun kembang tekek ni sampai tak jadi nak breakfast pagi tadi weh sebab jijik sangat!.

Tapi kalau korang tengok dan dengar video ni, bahasa tu tak macam bahasa Melayu pun atau kedengaran macam rakyat Malaysia..fuhh! nasib baik..

Rata-rata yang tengok video ni memang ‘sumpah seranah’pelaku challenge ni sebab terlalu jijik challenge yang dibuat ni.

Alang2 dah pegang, apa kata lumur ke muka…

B*bi sial gilee…

Very stupid people now days..

Kebodohan apakah ini?

Sumber : Facebook

Moga-moga challenge ni tak merebak ke Malaysia, kalau masuk negara ni mau haru weh!

Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*