Pasangan PJJ Kini Boleh Berciuman Walaupun Berjauhan, Caranya?

Ujian yang paling sukar bagi dua orang yang berwaspada pasangan adalah dipisahkan oleh jarak. Mendengar suara dan melihat wajahnya, masih boleh diatasi melalui telefon dan FaceTime. Tetapi bagaimana dengan ciuman?

The Kissinger adalah peranti yang telah melalui penyelidikan di makmal universiti dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Dengan alat ini, pasangan dapat mencium satu sama lain melalui bantuan sambungan internet, memetik laporan laman Mirror.co.uk

Sarung telefon pintar ini mempunyai pad plastik dilampirkan ke bahagian bawah. Apabila anda meletakkan bibir pada pad, alat ini akan menghantar sensasi getaran yang dihasilkan dari bibir ke The Kissinger yang lain yang digunakan oleh pasangan anda, di mana sahaja mereka berada.

Mirror.co.uk

 

“Berciuman adalah ekspresi yang paling langsung dan universal untuk menunjukkan kasih sayang,” kata Emma Yann Zhang yang terlibat dalam membuat The Kissinger.

“Ini adalah cara untuk mengekalkan hubungan romantik dalam perhubungan jarak jauh. Selain itu, mencium juga boleh mengurangkan stres,” tambah Emma.

Bagaimanapun, pencipta mengakui bahawa alat ini masih tidak sempurna. Untuk permulaan, tempat di mana ciuman itu tidak berbentuk seperti mulut, walaupun dilapisi dengan lapisan tipis seperti bibir. Juga tiada simulasi untuk lidah.

Walau bagaimanapun, mereka menegaskan bahawa alat ini boleh membantu orang yang merindui pasangan mereka. Menurut Emma, langkah seterusnya yang akan dilakukan adalah menambah aroma sehingga anda dapat merasakan sensasi dari mulut kekasih yang mencium anda.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber: aliff channel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*