KemaIang4n Babitkan Seorang Pemandu Tapi Siapa Kanak-kanak Dalam Gambar Ini. Anggota B0mba sahkan gambar tersebut menjadi misteri.

Ramai yang tertanya-tanya dan hairan siapakah budak yang terdapat dalam gambar satu kemaIangan mavt yang berlaku di Kilometer 21, Jalan Gua Musang-Kuala Krai sebelum ini. Sehingga kini, ianya kekal menjadi tanda tanya orang ramai..

Gambar dari kamera anggota bomba

Menurut lap0ran Harian Metro, gambar tersebut telah dirakamkan oleh seorang anggota b0mba yang bertugas dalam operasi menyeIamatkan m4ngsa kemaIangan yang turut mengesahkan kemaIangan tersebut hanya membabitkan seorang m4ngsa sahaja dalam kereta berkenaan.

Sepatutnya seorang sahaja m4ngsa

Lebih menambahkan kehairanan apabila wajah seorang budak jelas terpapar dalam gambar yang dirakamkan selepas kemaIangan yang melibatkan kenderaan pacuan empat roda dan kereta yang dipandu oleh Mohd Salimi Mohd Razali, 34 tahun. Orang ramai turut mengesahkan gambar tersebut bukanlah diedit!

Kemunculan gambar budak tersebut menjadi tanda tanya orang ramai.

Difahamkan, kenderaan yang dipandu m4ngsa dipercayai gagaI mem0t0ng sebuah kereta di hadapannya di garisan berkembar sebelum diremmpuh kenderaan pacuan empat roda dari arah bersebelahan.

Menurut Ketua Operasi b0mba , Awang Mamat berkata, pihaknya hanya menyedari wajah seorang kanak-kanak yang terdapat dalam gambar tersebut selepas gambar itu dimasukkan ke dalam Whatsapp Group b0mba .

Tiada budak semasa ditempat kejadian!

Ianya sesuatu yang amat menghairankan bagaimana adanya kanak-kanak tersebut di dalam gambar memandangkan ketika operasi menyeIamat dilakukan tiada seorang pun budak di lokasi kejadian.

Walau bagaimanapun, ada yang berpendapat, lokasi kejadian tersebut sering berlaku kemaIangan mavt malahan ada yang mengatakan mereka pernah melihat lembaga yang amat men4kutkan di kawasan kem4langan itu.

Berita dari Sinar Harian tentang kem4Iangan tersebut berlaku.

Rata-rata netizen berpendapat berkemungkinan ianya satu kebetulan dan mungkin juga makhluk haIus yang menyerupai manusia yang sengaja ingin menakkutkan manusia. Gambar tersebut lebih menyeeramkan apabila pihak bomba mengesahkan sememangnya tiada seorang pun kanak-kanak di lokasi kejadian.

Sehingga kini ianya kekal menjadi misteri

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber : HM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *