“Kedudukan Ayra dah tak mcm dulu.. Badannya melengkung..”

Sungguh, tak dapat nak dibayangkan jika kita berada di tempat ayah dan ibu adik Ayra ini…

Betapa HEBATnya ujian yang diterima mereka… jika kita tengok pun dah tak ‘SANGGUP’ apatah lagi kedua ibu dan bapanya…

Jika anda ingin menyimpan simpanan tetap AKHIRAT, inilah peluangnya. Jika tidak mampu, cukuplah sekadar mendoakan kesembuhan buat adik Ayra dan ketabahan buat keluarganya, aamiiiin…

Berikut adalah tulisan ibunya di FB…

 

Terkini @ 17 April2019

Ayra Safiyya…

kedudukan ayra dah tak mcm dulu…bdn nya melengkung…punca? mungkin sawwan atau 0tak dia dah tak blh kawal bdn dia dah…

ari ni kalau dibenarkan balik…nk cuba berubat kg…utk sawwan dia. dia blh lurus bdn dah ok rasanya…kesian…nmpk seperti menahan sakiit…

klau ade sesiapa yg pernah mengalami keadaan seperti ini..blh la dm dan share dgn sy..ape yg perlu sy buat…

terima kasih atas doa semua dan sumbangan ikhlas anda..

moga Allah memudahkan segala urusan kalian semua atas kebaikan utk anak syurga sy ni Aamiin..

 

Terdahulu @ 11 April 2019

semoga puteri ummi dan ayah ni cpt sembuh…cpt kua wad….

ari ni besday ayah…happy birthday ayah..ayra kata….happy birthday abg…ummi kata…sory..takde surprise utk ayah…ummi duduk wad jaga adik…

semoga ayah pjg umur dan murah rezeki…dan sihat selalu….Aamiin…

ummi adik sayang ayah ketat2…

p/s nt kte beli kek ye…

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber; Zalwani Zulkifli via Islamikmedia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *