Jurugambar ini buktikan yang dia akan melakukan apa sahaja untuk dapat shoot yang menakjubkan. Ternyata hasilnya gempak

Menjadi jurugambar tidak semudah yang difikirkan oleh kebanyakan orang kerana ia memerlukan seseorang untuk menghasilkan idea kreatif dan mengubah pandangan biasa menjadi foto yang menakjubkan.

Kadang-kadang, jurugambar juga perlu pandai mengolah buah tangan mereka sendiri dan memberikan apa sahaja yang diperlukan untuk memdapatkan shoot yang luar biasa, termasuk memberikan demonstrasi kepada model-model bagaimana untuk menjadikan gambar lebih drmatik.

Jurugambar ini pasti akan melakukan apa sahaja yang diperlukan untuk memberikan yang terbaik untuk shoot para pengantin baru.

Apabila pasangan itu kelihatan seperti mereka memerlukan panduan dan tips untuk pose di depan kamera, dia segera datang untuk menyelamatkan!

Dalam video itu, jurugambar dapat dilihat membimbing pasangan itu dan kemudiannya, berpose dengan pinggulnya melengkung dalam pose seksi, memberitahu pengantin perempuan untuk menimbulkan yang sama untuk kamera. Kelakar!

Apabila pasangan itu mengambil kedudukan mereka dan bersedia untuk beraksi, jurugambar mula ‘menyimbah’ beberapa air ke arah mereka dan hasilnya benar-benar menakjubkan!

Video itu kemudiannya menunjukkan jurugambar memberikan ‘peck’ pada pipi pengantin lelaki itu untuk menunjukkan kepada pengantin perempuan bagaimana dia harus berpose. Kikikiki

Lihatlah betapa berani dia demi foto!

Bukan itu sahaja, jurugambar juga berjaya menghidupkan pengantin itu menjadi malaikat mempesona yang terbang di udara. Wowwww!

Walaupun hanya dengan gaun perkahwinan yang mengalir, dia boleh menjadikan shoot ini menjadi potret perkahwinan yang luar biasa!

VIDEO:

这才叫技术!

这才叫技术!#摄影师的伟大

Posted by 足球黑庄杰克 on Thursday, August 16, 2018

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *