Ibu men1nggal dapat tahu anak m4ti lemas, bapa hiba hilang dua orang tersayang dalam sekelip mata

Dua hari lepas, berita seorang kru feri mennggal dunia dipercayai terjatuh ketika menghantar penumpang ke Pulau Tioman telah tular di media-media sosial. Mngsa yang dikenali sebagai Muhammad Luqman Mat Nor, 21 tahun telah lemas dan myatnya di temui berdekatan Kuala Sungai Mersing.

Tidak lama selepas itu, ibu kepada mngsa iaitu Rogayah Ibrahim, 50, pula menggal dunia kerana sesak nafas ketika dalam perjalanan menuju ke tempat myat Muhammad Luqman ditemui.

 

Mennggal sesak nafas dapat tahu anak sudah tiada

Menurut sumber Sinar Harian, bapa kepada mngsa lemas itu Mat Nor Ismail, 51 memberitahu bahawa selepas dimaklumkan anak lelakinya tidak ditemui, dia dan anak sulungnya beserta isteri telah bergegas ke lokasi kejadian.

Namun, dipertengahan jalan, mereka mendapat maklumat Luqman sudah ditemui tetapi tidak lagi bernyawa. Hal tersebut menyebabkan isterinya diserang sesak nafas dan tidak lama selepas itu mennggal dunia.

 

Anak & isteri sudah pergi…

Suasana hiba itu amat menyedihkan kerana Mat Nor memberitahu dia kehilangan dua orang tersayang dalam satu masa. Dia yang juga meupakan bapa kepada lapan anak ini dilihat tidak dapat menahan sebak semasa hari pengkebumian isterinya.

Salam takziah

Menerusi ruangan Facebook Sinar Harian, rata-rata netizen telah menzahirkan rasa simpati terhadap keluarga mngsa kerana kehilangan dua anggota keluarga sekali gus. Mereka turut berharap agar segala urusan dipermudahkan dan kedua-dua jenzah di tempatkan daam kalangan orang-orang beriman.

Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul…

Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul…

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber : Sinar Harian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *