Double Park di Kawasan Hospital, Lelaki Ini Perang Mulut dengan Staff Hospital

Isu tempat letak kereta atau parking ni selalu je jadi penyebab untuk buat orang bergaduh.

Lebih-lebih lagi masa nak pergi shopping kat mall, pergi bank ataupun waktu berada kat kawasan tempat letak kereta bangunan kerajaan.

So apa korang selalu buat? Kita double park je la kereta, janji turunkan handbrake dan tinggalkan nombor telefon.

 

Tak pasal-pasal calar kereta orang

Tapi kalau dah double park kereta tu, make sure jangan susahkan orang lain. Sama juga dengan yang nak keluar parking tu, tolak kereta orang elok-elok.

Nanti jadi macam kes ni pula, tak pasal-pasal calar kereta orang.

Sumber: Twitter

 

Bukan setakat tu je, pemilik kereta yang dikatakan dipunyai seorang radiographerni dah menyebabkan bumper kereta pengadu ni melorot.

Sumber: Twitter

 

“Habis macam mana ni bang?”

Siapa tak sakit hati kalau dah jadi macam ni kat kereta kesayangan kan?

Walaupun setakat kereta Kancil, tapi berharga jugalah nilainya kepada si empunya diri.

Dengan harapan untuk selesaikan masalah ni, dia pun tanya, “Habis macam mana ni bang?”

Sumber: Twitter

 

Tapi disebabkan dia hanya seorang pekerja swasta, dia risau kalau bawa isu ni ke pihak pengurusan hospital.

Atau sebenarnya ada cara penyelesaian yang lebih baik?

Sumber: Twitter

 

Tak elok doakan yang buruk-buruk kat orang, tapi..

Pengadu pun sempat kongsikan video perbincangan antara dia dan penjawat awam tu yang dirakam oleh rakan sekerja tanpa pengetahuannya.

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter 
Sumber: Twitter

 

Admin tak nak cakap apa-apa, korang nilailah sendiri. Sekarang ni, kita cuma perlu tunggu je jawapan balas pihak satu lagi.

Apa-apa pun, diharap jangan ada yang buat bukan-bukan pula. Benda boleh settledengan cara baik.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*