Cukuplah Dari Dulu Aiibkan Suami – Oktovia Manrose Jawab Tuduh4n Bella Astillah

Berikutan dakwaan dia dikatakan dilihat dalam keadaan maabuk di luar sebuah pusat hiburan bersama-sama Alif Aziz baru-baru ini, pelakon Oktovia Manrose membuat kenyataan rasmi di Instagram storiesnya.

 

Buktikan Jika Saya Maaabuk

Oktovia berkata, dia terkejut membaca kenyataan dari isteri Aliff Aziz, Bella Astillah yang percaya denga kata-kata pihak ketiga di Instagram yang menuuduh dirinya ada hubungan istimewa dengan Aliff dan pernah maabuk bersama-saam di kelab. Ikuti penjelasan Oktovia ini.

“Apa yang membuktikan saya maabuk? Mulut manusia memang busuk tak pernah nak kalah, satu cawan air langsung tak pegang. Padahal orang yang sibuk jaga tepi kain orang ni lah yang dah maaabuk tapi sibuk mengata pasal orang! Dan lagi satu, kami bukan berdua saja yang ada untuk mengelakkan difiitnah. Saya tak suka orang buat tambah-tambah cerita macam ni.”- katanya

Oktovia turut menegaskan bahawa dia tidak ada apa-apa hubungan istimewa dengan Aliff dan berharap Bella mengemukan bukti yang kukuh terhadap tuduuhan ini.

“Jaga sikit muka! Aliff dengan saya sebagai kawan dan tiada apa-apa serius antara kami. Tolong bagi bukti pada jika saya maaabuk! Tolong semua, dan kepada Bella Astilah, saya tak suka awak kecoh tunjuk orang yang saya maabuk teruk tanpa bukti. Tolong jaga airmuka ayah saya. ” tambahnya lagi

Nampaknya penjelasan yang dikeluarkan oleh Oktovia ini mendapat reaksi kurang senang dari Bella. Menurut Bella, dia mempunyai 3 buah video untuk membuktikan kelakuuan tidak seno0noh Oktovia.

Walaubagaimanapun, Oktovia menolak sekeras-kerasnya dengan uguutan video tersebut dan mencabar Bella supaya kongsikan video tersebut kepadanya.

“Hey muncul lah perempuan yang kecoh pasal benda ni please, macam boodoh aku layan kau dalam club tapi kau fakee, aku tak maaabuk la weh! Kesian kau kan sebab reka cerita sendiri tapi bukti tiada, kalau aku maaabuk bagi video itu sekarang! Kepada Bella jangan berfikiran cetek sangat dan aiibkann orang. Cukuplah dari dulu aiibkann suami. Sayang suami tapi buat macam ni. Apa nasib suami ni yang cuba untuk berubah tapi tapi tetap dipersalahkan dengan benda yang tak betul. Apa jenis isterilah ni, sila kongsikan video itu kepada saya. “

Kes seumpama ini bukanlah kali pertama yang berlaku kepada pasangan Aliff dan Bella. 2 tahun yang lalu media melaporkan Aliff pernah dikaitkan dengan pelakon Afifah Nasir sehingga menyebabkan berlakunya perteengkaran kecil antara suami isteri ini. Susulan dari hal itu, Aliff ditahan polis atas kesalahan membeelasaah isterinya.

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang?’ – Bella Astillah luah rasa kecewa, suami buat hal lagi dengan pelakon wanita

“Assalamualaikum, and it happened again,” demikian tulis Bella Astillah yang mendakwa suaminya ‘buat hal’ lagi walaupun telah diberi peluang kedua.<

Melalui Instagramnya, Bella meluahkan rasa kesal terhadap suaminya, Aliff, malah kecurigaannya terhadap Aliff akhirnya terjawab apabila ada individu yang tampil memaklumkan perkara itu berserta dengan bukti.

“Sejak kes yang dulu, saya berikan peluang pada dia sebab setiap manusia buat kesilapan dan sebab saya pandang anak saya. But what I’ve been through korang takkan boleh imagine.

“Selepas Aliff habis shoot telemovie baru-baru ini, dia buat hal lagi dengan heroin yang bekerja dengan dia dalam tele itu.

“Dua hari sebelum habis shoot, dia dah mula berkelakuan lain di mana dia dah tukar password phone. Bila saya paksa buka phone, dia buka tetapi dia pandai. Dia dah delete WhatsApp dia dengan heroin itu.

“Saya cakap dengan dia ‘I’m not a kid, kaau tak ada apa-apa kenapa perlu delete?’. So Saya nak kepastian, saya call heroin tersebut. Jawapan dia kepada saya,

“Ya Allah Bella, takde apa-apa pun. Kenapa? Aliff buat hal lagi ke? Boleh tak bagi Via jumpa dia, Via nak cakap dengan dia ‘BACK TO ALLAH’”. 

“Rupa-rupanya orang yang nasihat dan comfort saya ini orang yang sama-sama pergi club dengan Aliff, menari peluk-peluk dan mabuk sama-sama.

“Saya bila solat, saya minta Allah beri petunjuk tentang rumahtangga saya. Tak sangka doa saya dijawab dengan begitu cepat. Sangat cepat, saya terkejut.

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang?' - Bella luah rasa kecewa, suami buat hal lagi dengan pelakon wanita

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang?' - Bella luah rasa kecewa, suami buat hal lagi dengan pelakon wanita

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang?' - Bella luah rasa kecewa, suami buat hal lagi dengan pelakon wanita

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang?' - Bella luah rasa kecewa, suami buat hal lagi dengan pelakon wanita

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang?' - Bella luah rasa kecewa, suami buat hal lagi dengan pelakon wanita

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang?' - Bella luah rasa kecewa, suami buat hal lagi dengan pelakon wanita

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang?' - Bella luah rasa kecewa, suami buat hal lagi dengan pelakon wanita

“Terima kasih kepada insan yang DM saya. Kalau tak, saya takkan tahu apa-apa, hanya dengan Ayden je kat rumah.

“Ingat, hiburan dunia ini hanya sementara. Kepada Aliff, kalau awak rasa bahagia dengan kehidupan macam tu dan dah jumpa pasangan terbaik yang awak rasa serasi boleh pergi club sama-sama, yang boleh jaga makan minum pakai awak, teruskan,” tulis Bella.

Bagaimanapun, pelakon wanita terbabit, Oktavia tampil menjawab dakwaan itu dan meminta Bella tidak memfitnahnya kerana dia dan Aliff tiada apa-apa hubungan dan hanya sebagai kawan sahaja.

“What is the prove yang mengatakan saya mabuk? Mulut manusia memang busuk tak pernah nak kalah. Satu cawan air langsung tak pegang. Padahal orang yang sibuk jaga tepi kain orang inilah yang dah mabuk tapi sibuk mengata pasal orang lain!

“We are not just both of us, ada yang teman untuk mengelakkan difitnah. Saya tak suka orang buat tambah-tambah cerita macam ni. Jaga sikit muka.

“Aliff dengan saya keluar sebagai kawan dan nothing serious between us. Tolong bagi bukti pada saya yang saya mabuk? Please guys!

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi?

“Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang? You tahu kat rumah dia ada anak bini, dah seminggu tak balik rumah? Boleh pula you dengan tak ada rasa bersalah keluar pergi club? Serious lah?

“Orang yang DM tu tak mabuk pun. I tak bodoh nak keluarkan statement I ada bukti yang terlebih cukup. I ada video, ada tiga video,” kata Bella.

Keluar sebagai kawan pukul 3 pagi? You tahu itu suami orang?' - Bella luah rasa kecewa, suami buat hal lagi dengan pelakon wanita

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Go go Tular

Sumber:hangat / The Reporter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*