‘Ada aku kisah apa yang korang cakap?’ -Saksikan mengapa Ahmad Maslan sekali lagi mengamuk di parlimen

 

“Saya pernah dihantar Ke 4 Buah Negara”-Ahmad Maslan petik surah Ar Ra’d kerana isu ini

Di dalam satu rakaman dari dewan Parlimen hari ini, Ahmad Maslan membuat satu kenyataan tentang pemansuhan Biro Tata Negara. Beliau adalah antara ahli terawal untuk penubuhan Biro Tata Negara dan beliau pernah dihantar ke beberapa buah negara untuk mencari modul terbaik dan ini diaturkan oleh Perdana Menteri ketika itu yang sekarang adalah Perdana Menteri Ke 8, Tun Mahathir.

Ahmad Maslan menceritakan tentang keadaan Biro Tata Negara ketika waktu itu. Ahmad Maslan juga memberikan satu potongan ayat Al-Quran. Ini adalah antara sebab kenapa Biro Tata Negara perlu dipertimbangkan dan jangan dimansuhkan.

Sila lihat video dibawah.

By: Buletin Netizen

Ahli Parlimen Pontian Datuk Ahmad Maslan berkongsi kisah penglibatannya untuk merangka modul program Biro Tatanegara (BTN) ketika Tun Dr Mahathir Mohamad mentadbir negara sebagai perdana menteri keempat.

‘Ada aku kisah apa yang korang cakap?’ Saksikan mengapa Ahmad Maslan sekali lagi mengamuk di parlimen

Ahli Parlimen Pontian Datuk Ahmad Maslan mengulangi kenyataannya dahulu bahawa Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) mampu menurunkan harga barang adalah satu berita benar, walaupun diserang bertubi-tubi.

VIDEO:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*